Ön itt van most:
Címlap

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Karbantartással a hosszabb élettartamért PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Greskó Andrea   
2009. július 15. szerda, 00:00

Hogyan növeljük a mosodai készülékek élettartamát karbantartási szervizszolgáltatással

Az az ügyfél, aki karbantartási szerződést köt a Bepatek Kft.-vel mindenképp jól jár. A rendszeres karbantartásnak köszönhetően a gépek megbízhatóbban, hosszabb élettartammal működnek. Egészen biztosan csökken a nem várt meghibásodások száma.

A szervizes kollegák megegyezés szerint évente, vagy fél évente felkeresik a szerződéssel rendelkező ügyfeleket, és elvégzik a szakszerű karbantartást. Átvizsgálják a mosodai berendezések elektronikáját, a mozgó- és kopó alkatrészeket szükség szerint ki is cserélik. Megnézik a mosógépeknél a tömlők, csatlakozók, illetve a szivattyú állapotát, a szárítógépek fűtőelemeit, a kalanderek szalagjainak, illetve huzatának állagát.

A gázkészülékek esetében különösen nagy jelentősége van a rendszeres karbantartásnak. Egyrészt biztonságtechnikai szempontból jó, ha egy szakember rendszeresen átvizsgálja a gépet. Másrészt egy jól karban tartott gáz üzemű berendezés kevesebb energiát fogyaszt.

A készülékek alkatrész-utánpótlása 10 éven keresztül garantáltan biztosított. A Bepatek gyorsaságát növeli, hogy a legtöbb alkatrészt érdi raktárban megtalálható, így szükség esetén azonnal szállítható. Aki szerződést köt, természetesen árengedményben is részesül.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.