Ön itt van most:
Címlap

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Miért éppen gőz I. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Biberika János   
2009. július 09. csütörtök, 00:00

Miért éppen Certuss és miért éppen Bepatek, ha gőzre van szükség? I. rész

Ismerős az eset, hogy a betervezett, majd beszerelt gőzkazán nem az elvárásoknak megfelelően teljesít? Ilyenkor már nem számít, hogy a gép kiválasztásakor kompromisszumot kötött a technológia és az ár között. Egyszerűen dühös, mert egy hete áll az üzem az újonnan betervezett gép meghibásodása miatt. Mindezt a tortúrát el lehet kerülni, ha a Bepatek Kft. által forgalmazott CERTUSS gőzfejlesztőt választják, mely teljesíti a legmagasabb elvárásokat, zavarmentesen működik és nem okoz napokig tartó üzemkiesést.

A német tulajdonú és székhelyű vállalat minőségileg kiváló, megbízható CERTUSS gyorsgőzfejlesztőket gyárt 1957 óta a hozzá tartozó, kiegészítő készülékekkel együtt. A minőségi szériagyártás folyamatos, magas színvonalát tanúsított, DIN/ISO 9001 szerinti minőségbiztosítással tartják állandó kontroll alatt.

Jelentős veszteséget jelent az üzemek számára, ha egy gép meghibásodása miatt le kell állni a termeléssel. Az említett veszély kiküszöbölésére szolgál állandó szerviz készültség. A pótalkatrészek szállítása az üzembe helyezés után 20 évig garantált. A Bepatek Kft. saját alkatrész raktárral rendelkezik. Ez biztosítja, hogy az esetlegesen fellépő hibákat minél gyorsabban el lehessen hárítani és az üzemkiesés minél rövidebb ideig tartson.

A cég szolgáltatásának színvonalát emeli a mérnöki háttér: Rákos Csaba okleveles gépészmérnök, Biberika János energetikai mérnök és Mult Attila okleveles gépészmérnök. (fényképek róluk) Ők hárman szoros együttműködésben dolgoznak az ügyfelekkel és hozzájárulnak a legjobb megoldás kiválasztásához:


  • elvégzik a helyszíni felmérést

  • segítenek a tervek kidolgozásában

  • a kivitelezést szaktanácsadással támogatják

  • kiszámolják az adott technológiához szükséges gőzigényt

  • elkészítik a telepítési vázlatot

A Bepatek Kft. tevékenységét ISO 9001-es minősítés támasztja alá.

A CERTUSS gőzfejlesztő sok előnye közül, kiemelten kell említenünk, hogy a készülék nem igényel állandó felügyeletet, teljesen automata. Könnyebbséget jelent az üzembehelyezés során, hogy a legtöbb CERTUSS készülék telepítéséhez nem szükséges létesítési engedély.

Európa szerte több mint 12.000 ügyfél választotta a német gyártmányú CERTUSS gyorsgőzfejlesztőt, mely megbízható „munkaeszköze” több ezer üzemnek. A tervezők, gépészek és kivitelezők is nyugodtak lehetnek, ha ezeket a gőzfejlesztőket ajánlják megrendelőiknek, így a beüzemelés után nem nyúzzák őket a felmerülő technikai problémákkal.

Címkék: Épületgépészet
 
Hozzászólások (1)
Hát igen, ha gyorsgőzfejlesztés...
1 2009. június 03. szerda, 18:03
Szilágyi Attila
Az nem kétséges, hogy a gőzfejlesztő berendezések nagy öregje a Certuss. Magyarországon inkább azt kellett tanulni, hogy miért inkább "gőzfejlesztő berendezés", mintsem "gőzkazán". Na és javítsatok ki, ha tévedek, de itthon csak a Bepatek forgalmaz Certuss berendezéseket, nem?
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.