Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Gőzfejlesztés
Szakmai oldal: technológia, termékismertetők, referenciák

110 milliárd Ft pályázatokra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2009. szeptember 04. péntek, 08:49

Vállalkozások fejlesztésére - brüsszeli jóváhagyással

110 milliárd Ft pályázatokra 110 milliárd Ft forrásátcsoportosítása lehetséges a brüsszel által jóváhagyott rendelkezés értelmében, amely a műszaki-technológiai fejlesztések, gépbeszerzési pályázatok forrására kerül át.
Ennek értelmében már most célszerű előkészülni a 2010. és 2012 közötti időszakra tervezett beruházásokhoz, illetve fejlesztési igényekhez.

 
Új élelmiszeripari pályázat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2009. szeptember 03. csütörtök, 08:01

Talán az utolsó alkalom a gépbeszerzés finanszírozásához

Új élelmiszeripari pályázat Mezőgazdasági termékek értéknövelése” címmel 2009. októberében kerül meghirdetésre – várhatóan utoljára – az élelmiszeriparban, termékfeldolgozásban felhasználható vissza nem térítendő támogatásra kiírt pályázat!

Címkék: Élelmiszeripar
Bővebben...
 
CERTUSS a magyar rallye-ben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2009. augusztus 25. kedd, 09:19

Ollé Sasa idei magyar bajnoki címe

CERTUSS a magyar rallye-ben

 

A CERTUSS szponzorálásával a magyar rallye bajnokság idei bajnoka Super 1600-os kategóriájában a Suzuki Team Hungary párosa Ollé Sasa és Czakó Janek.

Bővebben...
 
Sóhiány riasztó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Biberika János   
2009. augusztus 25. kedd, 07:55

Egy kazán dugulásának lehetséges oka

Sóhiány riasztó

Ha eldugul egy kazán az egy technológiai folyamatban és így a termelésben komoly problémákat okozhat.

Bővebben...
 
A pálinka készítés CERTUSS és Agárdi módra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2009. augusztus 11. kedd, 00:00

Tudósítás egy üzemlátogatásról - AGÁRD

2009. július 16.

A pálinka készítés CERTUSS és Agárdi módra Hazánkban a pálinkakultúra ismét reneszánszát éli, s míg korábban a paraszti gazdálkodásra jellemző takarékossági és gazdaságossági szempontok érvényesültek az alapanyagok kiválasztásában és feldolgozásában, ma a kifogástalan minőségen van a hangsúly mind a technológia mind pedig a hozzá szükséges gyümölcsök tekintetében.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 41 42 43 Következő > Utolsó >>

Oldal 41 / 43