Írta: Horváth Andrea
|
2009. augusztus 11. kedd, 00:00 |
Tudósítás egy üzemlátogatásról - AGÁRD2009. július 16.
Hazánkban a pálinkakultúra ismét reneszánszát éli, s míg korábban a paraszti gazdálkodásra jellemző takarékossági és gazdaságossági szempontok érvényesültek az alapanyagok kiválasztásában és feldolgozásában, ma a kifogástalan minőségen van a hangsúly mind a technológia mind pedig a hozzá szükséges gyümölcsök tekintetében. |
Bővebben...
|
|
Írta: Biberika János
|
2009. július 07. kedd, 00:00 |
Nem mindennapos Certuss megoldás került átadásra az Univer kecskeméti üzemében... Kecskeméten, 2009. április 2-án adják át hivatalosan is az Univer Product Zrt. élelmiszerüzemét. Magyarországon elsőként avatnak fel, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő, és nagyságra ekkora hatalmas gyárat.
|
Bővebben...
|
|
|
|
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>
|
Oldal 6 / 6 |