Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek Certuss a felsőoktatásban és szakember képzésben

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Certuss a felsőoktatásban és szakember képzésben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2010. április 27. kedd, 15:04

Előadássorozat a gőzfejlesztőkről, gyárlátogatás Krefeldben

Certuss gyárlátogatás

A CERTUSS Magyarországon is fontosnak tartja, hogy a jövő tervezőivel is megismertesse a gőzfejlesztők előnyös tulajdonságait, felhasználásuknak ma is egyre inkább szélesedő területeit. Ezért áprilisban a Bepatek Kft. két mérnök szakembere, Rákos Csaba és Biberika János tartott előadást a Budapesti Műszaki Egyetem energetikai tanszékének diákjai számára, illetve a Debreceni Egyetem Műszaki karán a harmadéves diákoknak.

 

 

 

oktatás a diákoknak

Az előadáson a diákok nagy érdeklődést mutattak, így a korábbi gyakorlat, amely szerint jóformán a gőzfejlesztők témaköre kikerült az energetikai oktatási tematikából most megszakítva látszik. A BME tanulói a Bepatek Kft. bemutatótermében személyesen is megtekinthettek egy gőzfejlesztőt. A felsőoktatást célzó aktivitásnak további eleme a főiskolák aulájában elhelyezett CERTUSS poster, amely a berendezés működési elvét mutatja be.

A németországi CERTUSS a felnőtt szakemberekre gondolt, amikor április 27-28-án a Bepatek Kft. jóvoltából 20 magyarországi szakembert látott vendégül a német CERTUSS krefeldi gyárában. A 2 napos színes programokkal bővelkedő utazás a szakemberek számára régóta ismert és elismert berendezésről még tudott újat mutatni, így hasznos ismeretekkel és nem utolsósorban kellemes élményekkel tértek haza.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.