Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek Agárdi pálinka sikere

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Agárdi pálinka sikere PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2010. május 19. szerda, 07:53

Tarolt Gyulán az Agárdi pálinka!

Agárdi Pálinkafőzde Certuss partner

A XVIII. Magyar Országos Pálinka és Nemzetközi Gyümölcspárlat versenyen elsőprő győzelmet aratott az Agárdi Pálinkafőzde. A Legeredményesebb Magyar Kereskedelmi Pálinkafőzde elismerést, a Vám-, és Pénzügyőrség különdíját, a Lovassy Akadémia különdíját és 7 champion-díjat vehettek át.
A CERTUSS gőzfejlesztők kiemelt referencia partnere régóta nem indult magyarországi pálinkaversenyen, így idén az osztrák verseny helyett nevezett a gyulai megmérettetésre.Korábbi cikkünket, amely az Agárdi Pálinkafőzdében létrejött szakmai találkozóról és üzemlátogatásról szól itt olvashatja.

Vértes Tibor, az Agárdi Pálinkafőzde főzőmestere, ügyvezetője így nyilatkozott a győzelemről: "örömmel tölt el engem és munkatársaimat, hogy bizonyíthattunk belföldön is, s a bírálóbizottság a mi pálinkáinkat ilyen nagy számban tartotta a legjobbnak, megerősítve ezzel a minőségi pálinkakészítés piacán megszerzett vezető pozíciónkat."

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.