Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek Karbantartással a hosszú élettartamért

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Karbantartással a hosszú élettartamért PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2011. január 20. csütörtök, 00:00

A 100. karbantartási szerződés

karbantartási szerződés

Az Ász Kolbász Kft. lett a 100. olyan ügyfél a Bepatek Kft-nél, aki a megvásárolt CERTUSS gőzfejlesztőhöz karbantartási szerződést kötött. A Bepatek Kft. országos szervizhálózata és alkatrész raktára nagy biztonságot jelent az általuk forgalmazott gőzfejlesztő és ipari mosodai berendezések felhasználóinak.

A rendszeres karbantartással, s a mosodai gépek esetén, a vezérlés igény szerinti újraprogramozásával növelhető a berendezések élettartama és hatékonysága. Az évente 1-szer  vagy az üzemóra szerinti esedékességgel  történő karbantartással sor kerülhet a gyorsan kopó alkatrészek felülvizsgálatára, így azok időbeni cseréjére. A mosodai berendezések programozásának frissítése jelentős üzemeltetési költség csökkenést eredményezhet. Gyakran megváltoznak ugyanis az igények, s ezt a korszerű programozási lehetőségekkel követni lehet (pl. más típusú textíliák kerülnek mosásra).
Az előbbiekben vázolt előnyök mellett a következő kedvezményekben részesülnek még a szerződést megkötő ügyfelek:

  1. Az eseti szerviz, hibaelhárítás alkalmával 10% kedvezmény az érvényes díjakból.
  2. A beépített anyagok árából 10% kedvezmény.
  3. Eseti szerviz esetén elsőbbség a karbantartási szerződéssel nem rendelkező ügyfelekkel szemben.

A Bepatek Kft. professzionális ügyviteli rendszere lehetővé teszi, hogy mérje a különböző területek teljesítményét, így a szervizét is. Az elkészült statisztikák pontos visszajelzést adnak hónapról-hónapra az adott időszakról. E szerint a tavalyi évben a sürgős esetekben történő kiszállások a hibabejelentésétől számítva 1 napon belül megtörténtek.

A karbantartási szerződésekkel kapcsolatban a szervizvezető, Greskó Andrea nyújt segítséget az érdeklődők számára: 06-23-521-524-es telefonszámon.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.