Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
InnoCERT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2011. február 08. kedd, 10:45

Innováció a CERTUSS-nál

  Innocert

A németországi CERTUSS a 2011-es évet 3 újdonság bevezetésével kezdte. Az InnoCERT 2010 elnevezésű innovációs program az utóbbi évek legintenzívebb fejlesztési időszakát eredményezte a német nagy múltú gyárban. Ennek keretében 2 új hőcserélő kifejlesztésére került sor, amelyek az egyébként is energiatakarékos berendezések működését teszik még gazdaságosabbá. Az új elektromos gőzfejlesztő high-tech színvonalú formatervezett kivitelben pedig egy új generációját képviseli az ipari berendezéseknek.

A CERTUSS ma már világszerte és Magyarországon is nagy presztízsnek örvend, s neve hazai szakmai körökben is egyet jelent a GŐZ kifejezéssel. Akinek ma Magyarországon technológiai gőzre van szüksége szinte minden esetben kapcsolatba kerül a német vállalat magyarországi forgalmazójával, a Bepatek Kft-vel, akik nagy szakmai háttérrel képviselik e minőségi berendezéseket. Az idei év innovációs lendületét a Bepatek Kft. szakemberei is nagy lelkesedéssel fogadták.

Certecon, füstgáz hőcserélő CERTECON az újonnan kifejlesztett füstgáz hőcserélő rendkívül kedvező áron kínál megoldást a kazán 97%-os hatásfokának eléréséhez a CERTUSS Junior berendezések esetén.
A technológia lényege, hogy a füstgázokból nyert energiát közvetlenül a gőzfejlesztőbe vezetik, így csökken az égő gázfelhasználása és nem szükséges külső hasznosítási pontot keresni. A visszanyert energia mindig hasznosul. A füstgáz hőmérséklete (kazántípustól függően) 130-160 C-ra csökken, de nem éri el a veszélyes harmatpontot. InnoCERT 2010

Kettős megtakarítás érhető el a szintén újonnan kifejlesztett CERTUSS Hőcserélővel, amelynek nincs szüksége áramra és a termékbevezetés után a legjobb úton halad ahhoz, hogy slágertermékké váljon. Működése során a kondenzátum, amely a cseppleválasztóban lecsapódik, átadja a hőenergiáját a tápvíznek, mielőtt az hasztalanul elveszne a csatornában. Ezzel energiát takarít meg a tápvíz felmelegítésénél, és egyidejűleg kevesebb hűtővíz folyik el a hűtőedényben. Ezzel a dupla megtakarítási hatással a készülék költségei rövidebb idő alatt térülnek meg.

Certuss E 6-72 M elektromos gőzfejlesztő Az új elektromos gőzfejlesztő, a CERTUSS E 6-72 M a formatervezett külseje mellett a kifejlesztett műszaki megoldásaival is ki fogja vívni remélhetőleg a szakmai közönség elismerését. Részletes leírás itt.

A CERTUSS az innovatív lendületét a vállalat belső ügyviteli rendszerébe is átvitte, és igyekszik még nagyobb hatékonysággal és minőséggel kiszolgálni a számára oly fontos nemzetközi piacot, nagy hangsúlyt fektetve az after-sales menedzsmentre. 

További érdekes információk, letölthető dokumentumok a berendezésekről a www.bepatek.hu oldalon.
Érdeklődését a szakemberek a 06-23-521-521/1-es telefonszámon várják.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.