Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek Tervezői felhívás

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Tervezői felhívás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. február 21. kedd, 00:00

Tervezze mosodai projektjét a Bepatek Kft-vel!

mosoda tervezés

A CERTUSS gőzfejlesztőiről már jól ismert Bepatek Kft, most mosodatechnológiai üzletágában várja mosoda megvalósítási feladatokkal megbízott tervezők kapcsolatfelvételét.

IPSO mosoda IPSO Mosoda Az IPSO, belga mosodatechnológiai gyártót képviselő cég az elmúlt időszakban számos tervezővel együttműködve valósított meg mosodatervezési projekteket. A cég a kezdetektől foglalkozik intézmények, mosodai szolgáltatok, szállodák, vendéglátóipari egységek, ipari mosodák gépsorainak kialakításával, kivitelezésével. A piacon vezető szerepet betöltő nemzetközi vállalatcsoport, az Alliance Laundry System-hez tartozó belga IPSO professzionális mosodai márka számos hazai referenciával rendelkezik. Termékkínálata lefedi egy professzionális mosoda teljes műszaki felszereltségét.

A Bepatek Kft megkönnyíti a tervezők munkáját:


A cég mérnök szakemberei a mosodai berendezések forgalmazása mellett megbízható, pontos műszaki-tervezési segédletekkel, igény szerint elrendezési vázlattal, és a gépinstallációhoz kigyűjtött adatokkal segítik a tervezők munkáját.

Amennyiben érdeklődik a megállapodás részleteiről, az alábbi elérhetőségeken várják jelentkezését: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a 06-23-521-529-es telefonszámon.

Az ipso logo IPSO logo berendezésekről bővebben a www.bepatek.hu weboldalon a termékek menüpont alatt tájékozódhat.

 

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.