Édesipari üzemlátogatás |
Írta: Horváth Andrea |
2011. december 14. szerda, 00:00 |
A mézes puszedli is CERTUSS-al készülIgazi karácsony előtti hangulatban lehetett része annak, aki december 8-án ellátogatott a CERTUSS gőzfejlesztőket forgalmazó Bepatek Kft által szervezett üzemlátogatásra, amelyet ezúttal az Urbán és Urbán Kft Dunakeszin lévő édesipari üzemében tartottak. Az üzemben 2 műszakban készítették éppen a kiváló minőségű mézes puszedliket, csokiparányokat, kókuszos finomságokat amelyek aztán karácsonyi különleges csomagolásban kerülnek az üzletek polcaira. A mézes, fahéjas, szegfűszeges illatokkal teli üzemben a tulajdonos, Urbán Tibor szigorú elvárásainak megfelelve, patyolat tisztaság és rend uralkodott még a feszített tempójú termelés mellett is.A mézes puszedlik cukormáz bevonatának készítéséhez a CERTUSS Junior 250 típusú berendezés szolgáltatja a gőzt, amellyel a cukrot a megfelelő állagúra olvasztják, majd a bevonatolás után visszahűtik. Kiválasztásánál a magas fokú üzembiztonság és a jó szervizháttér is szerepet játszott. A gőzfejlesztő a technológiai géptől távolabb, egy tágas helyiségben kapott helyet (itt megjegyezzük, hogy az üzem tisztaságához egy makulátlan kazánház tartozik). A berendezés 6 bar-os biztonsági szeleppel csak bejelentéskötelezett „kazánbiztosi” szempontból. Az üzemet időszakosan felügyelve látja el, nem igényel folyamatos ellenőrzést.
|
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.