Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Bepatek Hírek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2011. december 17. szombat, 00:00

A Bepatek Kft megújult weboldallal nyitja az új évet!

Új weboldal_Bepatek Új-weboldal-Bepatek
A Bepatek Kft egy könnyebben elérhető, tartalmilag a két üzletágára specifikált weboldallal indul 2012 januárjában.
Az új weboldal létrejöttének célja elsősorban a weboldal ergonómiájának hatékony kialakítása és javítása annak érdekében, hogy az érdeklődők, tervezők, ügyfelek, partnerek minél inkább az általuk keresett információkra bukkanjanak.

A korábbi oldalhoz hasonlóan lesz lehetőség a dokumentumok letöltésére is, amelyek közül a műszaki jellegű tervezői dokumentumokat továbbra is rövid regisztráció és bejelentkezés útján érhetnek majd el, azonban annak menete most remélhetőleg sokkal gyorsabban fog működni.
A CERTUSS gőzfejlesztőket üzemeltető ügyfelek számára az új oldalon is elérhetővé válik a gépek regisztrációja és így az on-line hibabejelentés.

Többek között két kiemelendő újdonságot is tartalmaz majd az új oldal: egy külön tervezők számára létrehozott menüpontot, és egy automatikusan működő megtérülési kalkulációt.


Kísérjék figyelemmel a Bepatek Kft hírleveleit, amelyben az új oldal pontos megjelenéséről tájékoztatják majd Önöket hamarosan!

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.