Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Elindult PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. február 19. vasárnap, 00:00

CERTUSS új weboldalon

Megtérülési kalkulátortól az ajánlatkérésig


Új CERTUSS weboldal gozfejleszto.hu

Közvetlenül is elérhető a Bepatek Kft. CERTUSS gőzfejlesztő üzletági weboldala a www.gozfejleszto.hu. A korábbi - www.bepatek.hu - domainen működő vállalati weboldalról most az érdeklődők az érdeklődésüknek megfelelő üzletágra kattinthatnak, így gyorsabban és egyszerűbben érhetik el az őket leginkább foglalkoztató anyagokat.
Számos újdonsággal bővült a korábbi tartalom, amely egyébként szintén magas színvonalú volt, de ezzel a frissítéssel a felhasználók hatékonyabb kiszolgálását, a webergonómikus funkciók kialakítását célozták meg a szakemberek.

Pár konkrét adat felhasználásával például kiszámolható a weboldalon lévő kalkulátor segítségével, hogy mekkora lesz a megtakarítás egy meglévő gőzrendszer gőzfejlesztőkkel való korszerűsítése esetén.

Az on-line elküldhető ajánlatkérés fontos és új funkció a weboldalon, amelyre a Bepatek Kft. szakemberei 1 napon belül válaszolnak!

Szintén hasonló újdonságot jelent az ingyenes mérnöki tanácsadás on-line felületen történő igénylése, amely segítség lehet az elfoglalt szakemberek számára, akik pár kattintással jelezhetik, hogy mikor szeretnének tárgyalni a Bepatek Kft mérnökeivel.

A gozfejleszto.hu felületen Tervezői menüpont jött létre kifejezetten a gőztechnológiával foglalkozó mérnökök számára. A Bepatek Kft ezzel is szeretné hangsúlyozni, hogy jelentős szakmai segítséget kíván nyújtani a rendelkezésre bocsátott szakmai anyagokkal a gőzrendszereket tervező szakemberek számára. Mindössze 2 perces regisztráció után elérhetőek a különböző rendszerezett tervezői segédletek, CAD rajzok, engedélyezési tanúsítványok.

Ugyanezt a segítséget a másik, mosodai üzletág oldalán is nyújtja azon tervezők számára akik mosodai projektekkel is foglalkoznak.

Az oldal hatékonyságát mérő statisztikák nagyon biztatóak, a felhasználók átlagosan 4-5 percet töltenek el az oldalon.

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.