Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
CERTUSS az Anugan PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. április 24. kedd, 13:29

A világ legnagyobb élelmiszer technológiai kiállításán a CERTUSS

  Anuga kiállításon a Certuss Anugán a Certuss

A német CERTUSS az idei, márciusban megtartott élelmiszeripari technológiai kiállításon vett rész, amely a világ egyik legnagyobb és legrangosabb szakmai kiállítása az élelemiszeripari cégek számára. (Anuga Food Tec, Kölnmesse, 2012. március)

Certuss gőzfejlesztők alkalmazásának fő területe az élelemiszeripar, amelyben az édesipartól a pálinkafőzésig közel 20 iparágat szolgál ki technológiai gőzzel. Népszerűségének oka elsősorban a gazdaságos üzemeltetése, a kiváló minősége, a magas színvonalú szakmai háttér és szerviz szolgáltatás, a berendezések széles teljesítmény kínálata.
Működéséről itt részletes információkat olvashat: CERTUSS gőzfejlesztők működése

Magyarországon közel 600 berendezés üzemel már, amelyből legalább 40% az élelmiszeripar valamely ágában van jelen. A felhasználók között számos termékeiről is méltán híres gyártó van:

Certuss referencia Szamos Marcipán Szamos Marcipán:
"Tapasztalataink nagyon pozitívak a berendezés műszaki, és energiahatékonysági tulajdonságaival kapcsolatban, a készülék meghibásodás nélkül üzemel. A gőzt melegvíz előállítására használjuk, mivel hőcserélőn keresztül dolgozunk. Maga a gőz gyakorlatilag tisztító funkciót is betölt. A marcipángyártás során közvetve alkalmazzuk, mivel cégünk hátolt mandulával dolgozik."

További élelmiszeripari referenciák:

Cerbona, Lipóti Pékség, Daubner Cukrászda, Ász Kolbász, Agárdi Pálinkafőzde, Rotburger Sörfőzde, Győri Keksz, Kalocsa Paprika, Univer, Szentkirályi Ásványvíz, Zsindelyes Pálinkafőzde...stb.

  certuss referencia Cerbona logo

 

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.