Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek Certuss a hadiiparban

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Certuss a hadiiparban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. október 08. hétfő, 00:00

50 százalékos energiamegtakarítás

Certuss a hadiiparban Certuss a hadiiparban

A Ratherm Kft az egyik megbízójától azt a feladatot kapta, hogy a harcjárműtechnikai üzemben működő 5 tonnás régi gőzkazán nem túl gazdaságos üzemeltetése miatt, annak kiváltására dolgozzon ki egy tervet, majd a kivitelezéssel érjen el 50%-os energiamegtakarítást.

A Ratherm Kft választása az energiahatékonyságáról méltán híres CERTUSS gyors-gőzfejlesztőre esett, s egy CERTUSS Junior 400 kg/h teljesítményű gyors-gőzfejlesztővel oldotta meg az üzemben lévő harci járművek mosására használt berendezések fűtését. Így a nyári és enyhe időjárású hónapokban csak ezzel a kazánnal üzemeltetik a berendezéseket, az épület fűtésére pedig kombinált megoldást használnak.

Az elavult nagyvízteres kazánok, amivel korábban az egész létesítmény fűtését is végezték kiváltásra kerültek, egy korszerű technológiával, s a szerződésben vállalt energiamegtakarítási szintet teljesíteni tudták.

Egyéb érdekes CERTUSS referenciákról olvasson itt:

Certuss az édesiparban

Certuss és a pálinkafőzés

Certuss a takarmánygyártásban

Certuss a szállodaiparban

Certuss 75 iparágban

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.