Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek III. Ipari Szakmai Nap a Lurdyban

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
III. Ipari Szakmai Nap a Lurdyban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2013. október 17. csütörtök, 00:00

20 percben az új generációról

Biberika János a Certussról Biberika János

Lényegre törő szakmai előadást tartott a Bepatek Kft szakembere az őszi Ipari és Technológiai Szakmai nap keretén belül (MÉGSZ). Az érdeklődő tervezők talán már mindannyian jól ismerik a német gyártmányú CERTUSS gőzfejlesztőket, azok minden előnyét, és a szolgáltatásairól és szervizhátteréről ismert Bepatek Kft is.

Certuss stand a III. Ipari szakmai napon Certuss stand

Ezért a cég mérnöke újszerű előadásával most csak az új generációs berendezések legfontosabb fejlesztéseire, speciális tulajdonságaira helyezte a hangsúlyt.

A vártnál is több tervező és műszaki szakember gyűlt össze a konferencián, majd a bemutatót követően több szakember felkereste a Certuss standját és további szakmai kérdéseket vitatott meg a jelen lévő Rákos Csaba ügyvezető igazgatóval és Biberika János projekt vezetővel.
A MÉGSZ által szervezett eseményen közel 180 vendég vett részt, így a Lurdy-ház konferencia terme megtelt.

MÉGSZ rendezvény nagyszámú részvétel III. Ipari szakmai napon a Certuss A Bepatek Kft Certuss weboldalán tervezői segédletek és tervezői dokumentumok regisztráció után elérhetőek a berendezésekről.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.