Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Árpád Pálinka PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2013. december 03. kedd, 00:00

Ahol indulnak ott tarolnak
Árpád Pálinka is Certuss-szal készül Árpád Pálinka

Itthon és külföldön is zajos sikereket ért el a Kisrét Manufaktúra Kft. Árpád és Vadász Pálinka termékeivel, ráadásul a 2012-es év legjobb pálinkafőzdéjének is megválasztották a békéscsabai céget. A pálinkafőzde üstjeinek melegítéséhez idén vásároltak CERTUSS Junior 500 kg/h teljesítményű gyors-gőzfejlesztőt, amelyet szinte folyamatosan használnak.

Nagy Árpád és Hegedűs Mónika Kisrét Manufaktúra Kft.

A HunDeszt pálinkaversenyt tavaly rendezte meg hetedik alkalommal a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács. A bírálatot képzett szakértők végezték vakkóstolással, így az eredmény a fogyasztók megbízható kalauzaként szolgált már hetedik éve. A versenyre összesen 273 minta érkezett 25 kereskedelmi cégtől. A párlatok megmérettetésén ugyanis csak azok a termékek vehettek részt, amelyekből legalább ötven hektoliternyi van kereskedelmi forgalomban és legalább öt vendéglátóipari egységben vagy üzletben kapható – tudtuk meg Nagy Árpádtól.

Árpád pálinka 2012-es díjai

Az ügyvezető elmondta, hogy hat arany-, kilenc ezüst-, nyolc bronzéremmel és három Champion-díjjal nyerték meg a versenyt, az év (2012) legjobb pálinkafőzdéje is a békéscsabai cég lett. Mint megtudtuk, az év legjobb málna pálinkájával, az év legjobb szilva pálinkájával és az év legjobb vilmoskörte pálinkájával is a cég büszkélkedhetett.
A főzőmester hozzátette, hogy az ausztriai Destillata nemzetközi párlatversenyen az Árpád Prémium Lepotica Szilvát találták kategóriájában a legjobbnak, ezzel elnyerték az Év Párlata címet. A termék a Klagenfurtban rendezett World Spirits Award-on Dupla Arany minősítést kapott, a cég pedig a Master Class kategóriába nyert besorolást.

Forrás: www.hir6.hu

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.