Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek Certuss a rallye-ban

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Certuss a rallye-ban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2014. július 23. szerda, 00:00

A CERTUSS által szponzorált Ollé-Tóth páros nyerte az idei Veszprém Rallye-t

Certuss a Veszprém Rallyen Certuss autó nyert a Veszprém Rallyen

A Ford Fiesta S2000-t kormányzó Ollé-Tóth kettős bezsebelte élete első abszolút futamgyőzelmét. A végig kiegyensúlyozottan teljesítő páros 14,1 másodperccel nyerte a 21. Veszprém Rallye-t. A német CERTUSS gőzfejlesztők magyarországi disztribútora, a Bepatek Kft hosszú évek óta szponzorálja a versenyzőket.

Pontosan 18,5 kilométer választotta el az Ollé Sándor, Tóth Zsolt alkotta párost attól, hogy pályafutásuk során első alkalommal futamot nyerjenek. A szuper 2000-es Fiestával versenyző páros a legjobbnak bizonyult az utolsó előtti gyorsaságin is, és ezzel 14,1 másodpercre nőt az előnye az első helyen.

 

Certuss autó a Veszprém Rallyen Certuss autó a Veszprém Rallyen

Két szakasszal a vége előtt a Ford Fiesta S2000-sel versenyző Ollé- Tóth páros állt az élre. Az időeredményekből már folyamatosan látható volt, hogy ez a verseny az övék. Majd 15 másodperccel vezették az Országos Bajnokság harmadik futamát. 

Veszprém Rallye Certuss autó Veszprém Rallye Certuss autó

A kiszámíthatatlan időjárási körülmények miatt törölték az utolsó hajmáskéri szakaszt. A szabályok szerint az utolsó megrendezett gyorsasági a Power Stage, vagyis a nyolcadik szakasz eredménye alapján az extra öt pont is Olléékat illette.
 

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.