Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek Certuss a megújult Ipari és Technológiai Napon

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Certuss a megújult Ipari és Technológiai Napon PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2014. október 27. hétfő, 09:12

Az új Certuss gőzfejlesztő előnyei

Biberika János Certuss előadása Biberika János Certuss előadása

A Bepatek Kft. CERTUSS üzletága idén is tartalmas előadással készült a negyedi alkalommal megrendezett Ipari és Technológiai Szakmai Napra.
Földgáz, bio- és pb-gáz, fűtőolaj vagy áram is szolgálhat energiaforrásként a Bepatek által forgalmazott gőzfejlesztőkhöz, sorolta előadásában Biberika János a cég munkatársa.

A Certuss berendezései mögött jelentős fejlesztési háttér áll Európában, ennek köszönhetően a készülékeknek hosszú az élettartama, a konstrukciós felépítésből pedig a kicsi helyigény, a hatékony működés és a kevés meghibásodás következik.

A Certuss specialitása a saját, gőzfejlesztésre fejlesztett égő, ami különbséget jelent a hagyományos kazánégő alkalmazásával szemben. Előmelegített égési levegő, csökkentett zaj, magas összehatásfok, egyszerű vezérlés és gyors gőzszolgáltatás – többek között ezeket az előnyöket élvezhetik a berendezések üzemeltetői. A Certuss készülékek új generációja többek között új vezérlést kapott folyamatszabályozással, tovább javították a szigetelését és a hatásfokát és moduláló teljesítményszabályozással üzemel az 50 és 100 % közötti teljesítménytartományban.

Biberika János előadása végén hosszan sorolta, hogy az ipar és szolgáltatás mely területein működik a Bepatek által forgalmazott közel 700 berendezés az országban: édességipar, sütőipar, mosodák, borászatok, sörfőzdék, gyógyszer-, konzerv-, tej- és húsipar, pálinkafőzdék, takarmánygyártás.

Forrás: Magyar Épületgépészek Szövetsége

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.