Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek Minőségről és Megbízhatóságról

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Minőségről és Megbízhatóságról PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. március 29. kedd, 12:44

 Beszéljen az Ügyfél!

Bepatek Kft. szolgáltatások - CERTUSS bepatek_szolgaltatas

 

Önnek mit jelent a minőség és a megbízhatóság fogalma? A megvásárolt nagy értékű gép folyamatosan, lehetőleg kiesés nélkül támogassa a termelést és működjön megfelelően? A Bepatek Kft. 27 éves értékesítési és szervizelési pályafutása alatt folyamatosan vizsgálja a partnereitől jövő visszajelzéseket, mert úgy gondolja, szolgáltatásai tekintetében ez, azaz az ügyfél véleménye a legfőbb mutató.

 Ahogy az összefoglaló ábrán látható, az eredményekből kiderül, Partnerek a minőségben bíznak. Legtöbb ügyfelük számára a CERTUSS gőzfejlesztő gépek, és a cégszolgáltatásainak, főként a szerviztámogatásnak a minősége mérvadó. Cégfilozófiájukban fontosnak tartják, hogy a CERTUSS géptulajdonosok számára folyamatos háttértámogatást adjanak a gépek karbantartásával, szervizelésével és szakmai tanácsadással, hogy Partnereiknél a termelés, szolgáltatás eredményes és zökkenőmentes legyen. 

CERTUSS 2015 számokban certuss 2015 - szolgáltatások számokban

Az ábra az ügyfelek körében 2015 év értékeléseként elvégzett felmérések eredményét mutatja a CERTUSS berendezések és a Bepatek Kft kiszolgálásának minőségére vonatkozóan.

 

 

 

 

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.