Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek Szertár épül az életmentő eszközök tárolására

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Szertár épül az életmentő eszközök tárolására PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. június 21. kedd, 07:38

Az Év Önkéntes Tűzoltó Egyesületét támogatja a BEPATEK Kft.

 
 

 
 A „KÖTÉL” Kaposvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2015-ben vette át a Kaposvár Városért kitüntetést, s 2016-ban az Év Önkéntes Tűzoltó Egyesülete címet is elnyerte. A közel két évtizedes működés alatt sikerült komoly speciális jármű-és eszközparkot létesíteni, hogy a különböző esetekben a megfelelő segítséget tudják nyújtani a tagok, akik térítésmentesen segítenek balesetek, tűzesetek, viharkárok elhárítása és még számos katasztrófa- vagy veszélyhelyzet esetén. Nagy gondot fordítanak a megelőzésre és az oktatásra is, ezért falunapokon, iskolákban, illetve nagyobb áruházak parkolójában tartanak rendszeresen előadásokat, bemutatókat.

Jelenleg szertár építése folyik, aminek munkálataiban az Egyesület tagjai maguk is részt vesznek. A város négy különböző területén, nem saját épületekben érhetőek el most a több tízmilliós eszközök, amelyek megfelelnek a kötelező előírásoknak is, tehát többszörösen nagy értéket képviselnek. A saját szertár kialakításának legfontosabb célja mégis az, hogy vészhelyzetben, amikor minden perc számít, lényegesen lerövidíthető a vonulási idő, ha csak egy helyről kell a mentéshez megfelelő eszközöket felvenni. A szertár építése banki hitelből történik, de szívesen fogad támogatást az Egyesület. A BEPATEK Kft. vezetője fontosnak tartja, hogy a szervezet elérje kitűzött célját, ezért döntött amellett, hogy bővíti a támogató cégek körét.

 

További információ az Egyesületről: www.kotelmento.hu

 
 
 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.