Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek Gyorsgőzfejlesztő vonatkozások a XIV. Műszaki Biztonsági Konferencián

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Gyorsgőzfejlesztő vonatkozások a XIV. Műszaki Biztonsági Konferencián PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. november 07. hétfő, 10:54

A Magyar Tartálytechnikai és Nyomástartó Berendezés Szövetség 2016. szeptember 28-29-én rendezte meg konferenciáját a műszaki biztonsági kérdések témakörében. A plenáris ülés és a szekció-előadások egyaránt az ipari termelés műszaki, biztonsági és környezetvédelmi hatásait vizsgálták.

Szó volt többek között az iparpolitika, iparszabályozás és gazdaságfejlesztési program kérdéseiről, a nyomástartó berendezések és rendszerek műszaki biztonságáról, a veszélyes folyadékok és olvadékok tárolásának biztonsági szabályozásáról, továbbá a villamos energiáról szóló törvényhez kapcsolódó eljárásokról és problémákról, s nem utolsó sorban a gáz- és olajfogyasztó rendszerek műszaki biztonsági követelményeiről.

A BEPATEK – CERTUSS gőzfejlesztőkre vonatkozóan az alábbi cikkünkben a teljességi igénye nélkül szemléztük a fontosabb információkat a nyomástartó és töltőlétesítmények műszaki-biztonsági hatósági felügyeletére vonatkozóan. 

2/2016 (I.5.) NGM rendelet - BEPATEK-CERTUSS gőzfejlesztőkre vonatkozó szemle

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.