Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Foodapest 2010 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2010. február 09. kedd, 16:18

Cukrászok, pékek és finom fagylaltok - Az Élelmiszeripar Találkozója

Foodapest kiállítás

A képgaléria megnyitásához kattintson ide.

Idén rendhagyó módon került megrendezésre a Foodapest, Nemzetközi Étel, Ital, Élelmiszergépipari és Vendéglátóipari Szakkiállítás, amelyen a CERTUSS első alkalommal vett részt.
A 2010. évben először együtt rendezte meg a HUNGEXPO Zrt. az UKBA és a FOODAPEST kiállításait. A február 21-24. között sorra került kiállításokon ebben az évben két jelentős gasztronómiai világverseny is zajlott. Az első FOODAPEST-UKBA kiállítás párost olyan kitűnő szakmai rendezvények kísérték, mint a Cukrász Junior Világbajnokság, ahol Brazíliától Japánig 12 ország 17 versenyzője mérte össze tudását, és a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny, amit szakácsolimpiaként is szoktak emlegetni.
Az eseményről érdekes képes összeállítást készítettünk, kattintson képgalériánkra

A világraszóló események egyben értékes kapcsolatokat is jelentenek, hiszen természetes módon a kiállításokra is jut a nemzetközi szakmai körök figyelméből. Kapcsolatok alakulnak a résztvevő országok szakmai szervezeteivel, a kereskedelmi kamaráikkal és szakembereivel. A Bocuse d'Or hazai válogatóversenyén 8 magyar mesterszakács vett részt. A zsűri magyar elnöke Kalla Kálmán mesterszakács, nemzetközi elnöke pedig Charles Tjessem, aki maga is Bocuse d'Or győztes volt korábban.
Az Élelmiszeripar Gőzellátója!
Mit keres egy gőzfejlesztő egy élelmiszeripari kiállításon? A Magyarországon eladott CERTUSS gőzfejlesztők 30-40 %-a valamilyen élelmiszeripari gyártói technológiát lát el gőzzel. Cukrász üzemekben például lekvárt, marcipánt főznek, hevítenek vele, csokoládégyárak szintén forró gőzt használnak a gyártás során, a húsipari technológiáknál is elengedhetetlen a gőz használata...stb. Így idén első alkalommal a Bepatek Kft. CERTUSS automata gőzfejlesztő berendezéseket forgalmazó üzletága is képviseltette magát a szakmai eseményen. 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.