Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
IPSO tréning PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2011. május 09. hétfő, 09:48

2 nap a professzionális programozásért

  ipso tréning

2011. május 2-án Bert Crommelinck utazott Magyarországra, hogy a Bepatek Kft. szerviz csapatának 2 napos továbbképzést tartson a CYGNUS vezérlés professzionális beállításáról. A vezérléshez kifejlesztett ASSIST szoftver használatát is tökéletesíthették a szerviztechnikus szakemberek a belga IPSO technológiai menedzsere segítségével.

A szakember részletes bemutatót tartott az IPSO gépek mechanikai tulajdonságairól, előnyeiről és sajátosságairól a Bepatek Kft új értékesítési menedzserei számára.
A második napon Mr Crommelinck a Bepatek Kft. mosószer forgalmazó partnerei részére is tartott előadást, arról hogyan tudják az IPSO gépeket a legoptimálisabban beprogramozni.
A Bepatek Kft. képzett szakemberei igény esetén mosodai extra technológiai betanítást vállalnak, amely során a mosodai munkatársakat, szakembereket megtanítják a lehető legoptimálisabban kezelni az IPSO ipari berendezéseket.
Érdeklődés esetén forduljon a Bepatek Kft. szakembereihez a 06-23-521-521-es telefonszámon.



 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.