Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
IPSO Premium Mosoda PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. február 22. szerda, 00:00

Az IPSO exkluzív ajánlata

ipso premium mosoda

Az IPSO esetében olyan mosodatechnológiai márkáról beszélünk, amely jelenleg a világon 90 országban képviselteti magát, s így jelentős ismertséggel, presztízzsel rendelkezik az ipari mosodai szegmensben, amelynek értéke van a hazai felhasználók vállalati kommunikációjában is, és saját presztízsük alakításában egyaránt. 
Induló és fejlődni kívánó mosodák, mosodai szolgáltatók számára is fontos saját presztízsük építése, kialakítása, egy kezdeti vállalkozás esetében pedig a megfelelő bizalom kiépítése az ügyfélszerzés során.
Az IPSO mosodai termékek beszerzése esetén a felhasználók nemcsak ahhoz az előnyhöz jutnak, hogy egy magas műszaki tartalommal rendelkező minőségi berendezéssel dolgozhatnak, hanem az IPSO exkluzív ajánlatán keresztül ezt akár kifelé is közvetíthetik, ügyfeleik felé.

IPSO márka Az IPSO Premium Mosoda megállapodás keretein belül, egy meghatározott géppark kialakítása esetén, a következő extra előnyökhöz jutnak a Bepatek Kft. partnerei, amelyek közül néhány:

- Marketing tevékenység támogatása, IPSO arculati eszközökkel (nyomdai eszközök, on-line eszközök, tanácsadás, grafikai tervezés...stb.)
- Közreműködés, segítség az igényeknek legmegfelelőbb mosószer forgalmazó kiválasztásában.
- Képzés a cég munkatársai számára a mosószer használatához, és a hozzá leginkább illeszkedő program kialakításához.
- Ellenőrzés a berendezések megfelelő kiépítése és telepítése során.
- Az üzemeltetés gazdasági kontrollingja, amennyiben a mérési pontos rendelkezésre állnak.
- 10 % kedvezmény a mindenkori kiszállás díjából.
- 5 millió Ft feletti vásárlás esetén grátisz képzési nap a cég munkatársai számára a berendezések legnagyobb hatékonyságának elérése érdekében.
- ...stb.

Az IPSO Premium Mosoda további előnyeiről és a feltételekről a Bepatek Kft. értékesítő kollégái adnak bővebb felvilágosítást. Érdeklődése esetén az alábbi elérhetőségeken várják jelentkezését:

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Tel: 23/521-529

www.bepatek.hu

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.