Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek Őszi régióülések

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Őszi régióülések PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2011. június 16. csütörtök, 00:00

Szálloda Szövetség őszi rendezvények

orchidea hotel

A Magyarországi Szállodák és Éttermek Szövetsége október 12-től november 13-ig tartja, különböző helyszíneken és időpontokban őszi régióüléseit.
Az összesen 7 régiót lefedő szakmai beszélgetések helyszínéül olyan szállodák szolgálnak, amelyek a Szövetség tagjai. A szállodaipar képviselői számára itt alkalom nyílik a bemutatkozásra, az üzletmenetükről, tervezett beruházásaikról, és problémákról is tájékoztatást adhatnak.
A rendezvényeken kiválasztásra kerül majd az "Év Szállodása", amely címet 1 évig viselheti és hirdetheti annak méltó nyertese.

A társult tagok számára szintén egy kiváló alkalom, hogy a szállodaiparnak kínált termékeikről, szolgáltatásaikról kommunikáljanak, illetve a szállodák halljában kiállítóként is részt vegyenek, s célcsoportjuk számára bemutassák vállalatukat, termékeiket.
A nyugati régió ülésének a lipóti Orchidea Hotel fog helyet adni, amely a Szigetköz egyetlen termálvízzel rendelkező wellnesshotelje közel Győrhöz és Mosonmagyaróvárhoz.
Az Orchidea Hotel**** Lipót kellemes, nyugodt környezetben fekszik, távol a városok zajától alig egy km távolságra a Duna és tájvédelmi körzetétől.
A szálloda igényes kialakításában és műszaki felszereltségében külön említésre méltó a szállodai textíliák higiéniájának biztosítására kialakított professzionális mosoda, amely a belga IPSO berendezésekkel van felszerelve.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.