Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Texcare Frankfurtban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. június 07. csütörtök, 09:22

16 000 látogató idén Frankfurtban

Ipso Frankfurtban ipso ipari mosógép
A várakozásokkal ellentétben idén növekvő számban látogatták a világ egyik legrangosabb textiltisztítás és mosodatechnológia témakörben megrendezett kiállítását, ahova a hazai közönségen túl 100 országból érkeztek a látogatók. Optimista hangulat uralkodott a május 5 és 9 között megrendezett kiállításon, ahol a kiállítók, akik a szakma vezető képviselői voltak nagyon elégedettek az eredményekkel, a létrejött üzleti megállapodásokkal.

26 országból 264 kiállító vett részt az eseményen, amelyek között a világvezető mosodatechnológiai vállalatcsoport az Alliance Laundry System LLC. is képviseltette magát a hozzá tartozó mosodatechnológiai brandekkel.
A belga IPSO, mint a vállalatcsoport része impozáns standon mutatta be legújabb vívmányait, s kapcsolódva a kiállítás fókusztémáihoz az energia és munkabér költség megtakarítást célzó, túlszárításgátló technológiával ellátott szárítógépeire helyezte a hangsúlyt.

Különböző felméréseket végeztek a kiállítás ideje alatt a látogatók és kiállítók körében. Nagyon pozitív és optimista eredmények születtek. 89 %-a a kiállítóknak a szektor gazdasági helyzetét nagyon jónak ítélte meg, ez 2008-hoz képest 5%-os emelkedést mutat.  A látogatók 86%-a osztotta ezt a pozitív véleményt. A látogatók több mint 95%-a nagy örömmel fogadta az óriási kínálatát a kiállítók által megmutatott technológiai újításoknak, és berendezéseknek.

Certuss gőzfejlesztők Frankfurtban Certuss gőzfejlesztők A Bepatek Kft.
által képviselt és forgalmazott gyártók és márkák közül valamennyi a területének piacvezető nemzetközi képviselője, így ezen a jelentős kiállításon is találkozhattak velük az érdeklődők.
A fentiekben már említett belga IPSO, legújabb sorozatú mosodai gépeit vonultatta fel, a túlszárításgátló technológiai újításán túl.
A CERTUSS GmbH&Co.KG német gyár, legújabb CERTUSS Universal gőzfejlesztői bemutatásával jelent meg a nemzetközi vásáron, amelyet hamarosan hazánkban is bemutatnak.
A Stahl nagy teljesítményű ipari mosodáknak készülő monumentális mosodatechnológiai berendezéseivel ismét látványos képet mutatott.
Az RFID ruhajelölés területén egyre nagyobb piacot meghódító török vállalat is óriási érdeklődést szolgált ki a saját maga által fejlesztett mosodai ruhaszámlálást segítő újításaival.

 





Stahl gépek Frankfurtban Stahl gépek

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.