Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek Használt ipari mosodai berendezések

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Használt ipari mosodai berendezések PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. október 03. szerda, 08:22

Mire érdemes figyelni?


A jelenlegi gazdasági helyzet sok vállalkozást kényszerít arra, hogy használt, felújított berendezésekkel próbálja megoldani mosodai gépigényét.

Az angol LCNI mosodai szaklap összefoglalta mindazokat az ismérveket, amelyeket érdemes figyelembe venni, mielőtt a használt gépek esetén megszületik a döntés.
A vállalkozás méretétől is függ, hogy választásunk inkább egy használt vagy felújított készülékre esik egy új helyett.
Legfőképpen a beszállítót érdemes teljes mértékben megvizsgálni.
Nagyon sok tapasztalt beszállító foglalkozik ugyanis ezekkel a berendezésekkel, de érdemes az üzleti partnerek körében kicsit kérdezősködni ajánlják-e vagy ismerik-e a céget. Ellenőrizzük a termék sorozatot, hogy lássuk a típus, ami megvásásrolni szeretnénk benne van-e a termékkínálatban, és a szerviz szolgáltatás biztosított-e hozzá.
Néhány esetben a cég olyan terméket kínál, amely a jelenlegi raktárkészleten nem szerepel.
Egy ügyféltől átvett felújított ipari berendezés szintén lehet, egy lehetőség. Vannak olyan cégek, akik foglalkoznak használt, felújított és új gépekkel is, ami bizonyos esetben hasznos lehet.
Nagyon fontos figyelembe venni, hogy milyen az elérhető alkatrészkínálat az adott géphez, és mérlegelni, hogy a típustól függően mindez mennyire biztosított akár 10 év múlva.
Stabil hátterű, nagy múltú cégtől érdemes a termelés biztosítása érdekében kiválasztott ipari berendezéseket vásárolni.

A típus és annak műszaki paraméterei, adottságai esetében is azt érdemes mérlegelni, hogy a technológiai felszereltsége mennyire felel meg a mai fejlettségi szintnek, a gyártó tudja-e garantálni az ehhez szükséges kopó vagy akár fontosabb alkatrészeket. Amennyiben kifutó sorozatról van szó, mindez kockázatos lehet.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.