Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Mosoda Atlantisban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2012. október 10. szerda, 00:00

IPSO mosoda a minőségi szállodai szolgáltatásért

Atlantis Hotel IPSO bemutató IPSO mosoda az Atlantis Hotelben

Hogy mit szólnának az egykori legendás elveszett város, Atlantis lakói, ha látnák ma hogyan tisztítják ruháinkat a professzionális mosodákban? Nos, bizonyára csodálkoznának.

A Bepatek Kft legutóbbi mosodai bemutatóján a vendégek is gyakran elcsodálkoztak a helyszínen tapasztalt látványtól, és az előadáson hallottaktól.

A 97 szobás 4 csillagos szálloda mind külső mind belső építészeti kialakításával már messziről kiemelkedik a hagyományos megoldásokból.
A 2011-ben felépült hajdúszoboszlói szálloda, a Hotel Atlantis, a belga IPSO gépeket választotta a saját kialakítású belső mosodájának felszereléséhez.
A minőségi, professzionális berendezések a szálloda magas színvonalához mind műszaki szempontból, mind pedig az igényekhez mérten is maximálisan megfelelnek.

Ipso előadás Ipso előadás A kellemes hangulatú, nagy érdeklődést kiváltó eseményen, az IPSO legfontosabb tulajdonságait és a cég történetét 30 perces különleges prezentációval sikerült bemutatni. Ezt követően került sor a mosoda gyakorlati bemutatására, amely az egyébként egy műszakban működő üzemben, a szálloda housekeeping szakemberének segítségével zajlott a gépek aktív működése mellett.

A bemutató igazán életszerűvé vált azzal, hogy a mosoda alkalmazottai éppen munka közben saját tapasztalataikat is elmondták az érdeklődők számára. ipso mosoda atlantis ipso mosoda atlantis

A mosoda felszereltségét egy 5 kg-os és egy 30 kg-os IPSO ipari mosógép, egy 8 kg és 30 kg-os IPSO ipari szárítógép alkotja. Ezt kiegészítve működtetnek egy 1650 cm széles vasalókalandert, valamint egy ipari gőzfejlesztős vasalóasztalt. A berendezések elektromos fűtésűek, amelyeknek jó programozási lehetőségei lehetővé teszik az energiatakarékos működtetést.

ipso ipari mosodai gépek ipso ipari mosodai gépek Az IPSO idén sok újítással rukkolt elő, amelyről pár mondatban már az eseményen résztvevők hallhattak, azonban hamarosan szélesebb körben is bemutatásra kerül az IPSO újratervezett gépsorozata, amelynek előnyeiről hamarosan beszámolunk.

Addig is látogasson el a www.iparimosogep-bepatek.hu weboldalra, és tekintse meg az IPSO berendezések kínálatát.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.