Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek Flamingó Hotel mosodájában jártunk

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Flamingó Hotel mosodájában jártunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2013. október 16. szerda, 00:00

Hasznos vélemények a felhasználótól

Ipso kalander a Flamingó Hotelben Ipso

Mi lehetne hitelesebb annál, minthogy egy meglévő felhasználó a saját véleményével jellemzi az adott terméket, és a vele történő munkavégzés tapasztalatairól beszél?
Ez történt nemrég a Flamingó Hotelben, ahol a Bepatek Kft a meghívott érdeklődői számára lehetőséget adott, hogy üzem közben tekintsék meg a szálloda mosodájában működő IPSO ipari mosodai berendezéseket, s meghallgathassák az ott dolgozók saját véleményét az IPSO mosodai gépekről. Képgaléria itt!

Mivel a jelen lévő vendégek közül sokan éppen mosodai berendezések kiválasztása előtt állnak célirányos és az őket leginkább foglalkoztató kérdéseket tették fel a 120 szobás balatonfüredi szálloda mosodai dolgozói számára.

Karáth Jánosné housekeeping vezető A mosoda vezetésével is foglalkozó Karáth Jánosné (housekeeping vezető) beszámolt a vendégeknek a hotel teljes textilállományának tisztítását ellátó mosoda kialakításáról.
A több éven át tartó fejlesztés eredményeképpen jött létre a ma már teljes kihasználtságot elérő professzionális Ipso szállodai mosoda, amely 2 fő közreműködésével, 3 garnitúra textília váltogatásával főszezonban is ellátja és jó minőségben szolgáltatja a szállodai textíliák tisztítását.
"A mosoda kialakítása óta teljes biztonsággal tudjuk azt működtetni, a gépek megbízhatóak, de ha esetleg bármilyen meghibásodás adódik, akkor a Bepatek Kft szervizcsapatának segítségével pár napon belül megoldódik a probléma."

A vendégek meggyőződhettek arról, hogy egy szállodai mosoda milyen hatékonyan és jó kihasználtsággal tudja, akár kis helyen is ellátni feladatát.
Juhászné Zámbó Tünde, a mosoda munkatársa épp egy IPSO CI kalanderen (IPSO CI 2050/325) történő munkavégzés közben válaszolt a számos kalanderezési problémát érintő kérdésre.

Elmondása szerint nagyon fontos, hogy a kalandernek megfelelően legyen beállítva a sebessége, és hogy a textíliákat annak anyagától függően előszárítsák.
"Ha a munkavégzés hatékonyan van kialakítva az IPSO kalanderekkel öröm dolgozni. A szárítás 35 perce alatt 2 ember az előzőleg szárított textíliát könnyedén le tudja vasalni a kalanderrel. Mivel a gép 3 hengerrel működik, így elég csak egy oldalon vasalni pl. az ágyneműket is.
Az egyik ember adagolja a gépnek a ruhát, a másik a kijövő textíliát összehajtja. Így a munkafolyamatban nincsen üres járat
."

Ipso prezentáció Csányi János a Bepatek Kft IPSO üzletágának kereskedelmi menedzsere a szálloda konferencia termében tartott prezentációja után, további szakmai kérdésekre adott válaszaival segítette a vendégek tájékozódását. A Flamingó Hotel mosodájának kialakításában aktívan résztvevő szakember a gépek kapacitásáról, a mosoda tervezésének szempontjairól, a műszaki-technológiai kivitelezési szempontokról és azok fontosságáról adott hasznos információkat a jelenlévőknek.

Az eseményről szóló képgalériát ide kattintva Ön is megtekintheti.

További érdekes beszámolók, mosodai berendezések tájékoztatói, prospektus itt: www.iparimosogep-bepatek.hu

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.