Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Hotel Caramell PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2014. február 19. szerda, 15:01

IPSO mosoda az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodájában

  Hotel Caramell Hotel Caramell

Hotel Caramell, amely az „ország első négycsillagos, holisztikus gyógy- és wellness szállodája”, 80 klimatizált szobával, 170 férőhellyel rendelkezik.
A vendégek kényelmének, pihenésének magas színvonalú kiszolgálása érdekében 2012 évben a Bükfürdőn található szálloda teljes körűen megújult. A Feng Shui alapelveit figyelembe véve került megépítésre és kialakításra, ezáltal meleg színek, barátságos környezet várja az ideérkezőt. A fejlesztés során mosoda kialakítására is sor került.

Hotel Caramell szoba Hotel Caramell szoba

Az épület bővítésének keretében a lobby területe plusz 100 m2-rel nőtt, valamint új 150 fős konferenciatermet is építettek. A szobákat, folyosókat újra festették, tapétázták és új padlószőnyeggel burkolták. Emellett minden szobába síkképernyős Samsung LCD Tv-k kerültek elhelyezésre.

A felújítással egyidejűleg a szálloda vezetése egy saját mosoda kialakítása mellett is döntött.
A 2013-ban elkészült mosodába az új típusú IPSO HD termékcsalád 13 kg-os ipari mosógépei, valamint az OPTimum vezérléssel ellátott IPSO DR professzionális ipari szárítógép került.
A textíliák vasalását egy IPSO S típusú hengeres kalanderrel végzik, s helyet kapott még egy elektromos 8 kg kapacitású IPSO szárítógép is.
Így a szálloda külső beszállító igénybe vétele nélkül saját maga megoldja a szállodai textíliák magas minőségű tisztítását, ezzel is növelve a szállodai szolgáltatások minőségét.

Ipso HD termékcsalád Ipso HD termékcsalád

Szolgáltatásaik is megújultak, több mint 60 hagyományos és újszerű szolgáltatással várják kedves vendégeiket. A magas színvonalú gyógyászati és wellness kezeléseken túl természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat is nyújtanak.

Céljuk a hagyományos, elfelejtett ősi gyógy- és egészségmegőrző eljárások életre keltése, újszerű megoldásokkal kombinálva.

Hotel Caramell wellness Hotel Caramell wellness  

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.