Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek Expodetergo, Milánó

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Expodetergo, Milánó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2014. október 27. hétfő, 13:14

Újdonságok, több látogató

Ipso a 17. Expodetergon Ipso a 17. Expodetergon

A 17. alkalommal megrendezett milánói mosodatechnológiai szakkiállításon 21%-kal többen vettek részt a külföldi országokból. 20 100 látogató, amelyből 50% volt külföldi, és 298 kiállító vett részt a népszerű szakmai kiállításon. A szervezők a számok tükrében úgy vélik, hogy a kiállítás egyre több külföldről érkező látogatót és kiállítót vonz. 
A kiállítás egyik legimpozánsabb megjelenése az Alliance Vállalat különálló IPSO standja volt, ahova a Bepatek Kft szakemberei is meghívást kaptak, mint kiemelt  forgalmazók.

 

 

  Firbimatic stand az Expodetergon Firbimatic stand az Expodetergon Firbimatic Hydroflex Firbimatic Hydroflex Firbimatic Firbimatic

A Bepatek Kft másik fontos beszállító partnere az olasz Firbimatic, vegytisztítógépeket gyártó vállalat is számos újdonsággal érkezett a kiállításra. Ezek közül is az egyik legzseniálisabb újításuk új korszakot nyithat a vegytisztításban. A Hydroflex berendezés ugyanis egymagában több funkciót képes teljesíteni: mosás, mosás-szárítás, vegytisztítás, és egyszerű szárítás. Hála a szabadalmaztatott független áramkörökre épülő rendszernek, a kezelő nagy rugalmassággal és biztonsággal választhat a különböző ciklusok között a ruhadarabok szerint. Ezzel jelentősen csökkenthetőek a működési költségek.
www.bepatek.hu

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.