Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek Az utazók választása 2015-ben

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!

> Kiadó  


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /web/bepatek/iparihirek.hu/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Az utazók választása 2015-ben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2016. március 11. péntek, 13:34

Külső – belső megújulás a hévízi Hotel Európa Fit-ben

  Ipso mosoda az Európa Fitben Ipso mosoda az Európa Fitben

Európa legnagyobb melegvizű gyógytavától mindössze néhány percnyire található az „Év szállodája 2014” díjat és 2015-ös Tripadvisor kitüntetést elnyert Hotel Európa Fit****superior   Hévíz, ahol mindhárom generáció megtalálja magának a legmegfelelőbb kényeztető szolgáltatásokat.
A 234 szobával rendelkező hotel 2014-ben kapott új belső arculatot, megújult fürdőszobák, kétlégterű családi apartszobák, lakosztályok várják a vendégeket.  Tóth Beáta, a Hotel tulajdonosa elmondta, hogy mindeközben a háttérszolgáltatások megújítására is szükség volt, mint például a mosoda bővítésére, amelynek célja a korábbihoz képest biztonságosabb üzemeltetés és az éjszakai műszak megszüntetése, a két műszakra való átállás volt.

A szálloda barátságos és szakmailag felkészült személyzete mindent megtesz a legnagyobb kényelem biztosítása érdekében. A világújdonságnak számító lézeres eljárások mellett, klasszikus szépség- és wellness-kezelések várják a pihenni vágyókat, továbbá a 7 medencés vizivilág és a két szauna részleg rendszeres programjai gondoskodnak a testi-lelki feltöltődésről, amíg a gyermekekkel képzett animátorok foglalkoznak. Az aktív kikapcsolódásra vágyók számára számos sport és szabadidős tevékenység áll rendelkezésre. Az étterem gazdag és egészségtudatos kínálata, valamint a VinoBar teszi teljessé a harmóniát a szálloda vendégei számára.

A mosoda bővítése során több ajánlat közül az ár/érték arányokat tekintve és szakmai partnerek jó tapasztalataira alapozott ajánlására IPSO géppark beüzemelése mellett döntöttek, amelynek megtérülését 2,5 – 3 évre becsülik. A kialakítás során a helyiség fizikai adottságai nagyban korlátozták a lehetőségeket, de a három éves üzemeltetési tapasztalat és a Bepatek Kft. értékesítője segítségével optimálisan sikerült az új gépek, az IPSO IY400 Premium Elektromos mosó-csavarógép, az IPSO DR120 Prémium Elektromos szárítógép, és az IPSO FCI1664/320-as Prémium Elektromos kalander elhelyezése, melyek programozása és használata egyaránt felhasználóbarátnak bizonyult. Az így kialakított géppark napi 320-350 kg textília tisztítását teszi lehetővé, 8-9 mosási ciklussal, egy 8 órás műszakban, egy mosodai munkatárssal a hét minden napján.

Az IPSO 90 országban szolgálja ki magas minőségű mosodai berendezéseivel a különböző iparágak szereplőit, köztük a szállodaipart is. A gépek megbízhatósága, egyszerű és biztonságos kezelése, rugalmas programozási lehetősége teszi vonzóvá a felhasználók számára, továbbá az, hogy a fő elemekre 5 év garanciát biztosítanak, és a kopó alkatrészek könnyen és gyorsan pótolhatóak magyarországi raktárból, így a szervizelés és karbantartás is költségkímélő.

Tovább a mosodai gépek bemutatásához!

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.