Írta: Vitéz Éva
|
2017. március 01. szerda, 08:59 |
Legújabb referencia helyünkön, az Urban Betyár multifunkciós étteremben jártunk
Mit vár a modern turista ma Magyarországtól? Élményt, impulzust, életérzést, technikát, finom illatokat, ételeket, sokszínűséget? Mit vár a klasszikus turista? Magyar hangulatot, jó magyar borokat, kultúrát, hagyományt? Mindkettejük találkozási pontja kétség kívül az alapos, több mint két évig tartó technikai és tartalmi előkészítés után 2016. novemberében megnyitott Urban Betyár Étterem és Néprajzi Élményközpont a Szent István Bazilika szomszédságában, ahol beüzemeltük a helytakarékossága miatt népszerű IPSO CS10 mosó-szárítótornyunkat és S kalandert . |
Bővebben...
|
|
Írta: Administrator
|
2016. december 05. hétfő, 11:15 |
Cégünk 2011 óta tagja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének, melynek idei őszi közgyűlésének a megújult bükkfürdői Caramell Premium Resort**** Superior adott otthont. Haza tértünk, hiszen az IPSO prémium gépei, mosó-csavarógépek, szárítógépek és egy vasalóhenger 2013 óta üzemelnek a szálloda mosodájában.
|
Bővebben...
|
Írta: Slakta Norbert
|
2016. november 10. csütörtök, 10:46 |
Miért kell a tápvizet lágyítani a Gőzkazánokhoz? A természetben előforduló víz sohasem tiszta H2O, hanem mindig tartalmaz oldott anyagokat, amely a talajjal való kapcsolatából, vagy a levegőből származik. A talajvízben első sorban szilikátok, szulfátok, kloridok és nitrátok vannak oldott állapotban, valamint kalcium és magnézium karbonátjai, amelyek csupán szabad szénsav jelenlétében válnak a vízben oldhatókká. Ez a kalcium-bikarbonát 60 C fok felett, kazánüzemi körülmények között leadja ezt a felvett CO2–t és CaCO3 (vízkő) rakódik ki. Kemény lágyítatlan vízzel való kazánüzem esetén a hőátadó felületekre a kazánkő kirakódhat és gőzkazán típusoktól függően akár órák alatt képes a kazán üzemeltetését teljesen ellehetetleníteni. |
Bővebben...
|
|
Írta: Vitéz Éva
|
2016. december 05. hétfő, 10:11 |
Egy adott termék minőségéről hogyan lehet vásárlás előtt a legbiztosabban meggyőződni? Szerintünk úgy, ha referencia partnerünknél működés közben tekinthetik meg az érdeklődők. Erre cégünk évente legalább kétszer lehetőséget kínál leendő és meglévő ügyfeleinek egyaránt.
|
Bővebben...
|
Írta: Vitéz Éva
|
2016. október 18. kedd, 07:24 |
1970 óta tartjuk nyilván hazánkban a jégkorongot a sportok között, amikor megalakult a fővárosban a Budapest Volán SC hokiszakosztálya. Székesfehérváron 1977-ben nyílt meg a 3500 főt befogadni képes jégcsarnok, amely otthona lett a Budapesti Volán SC jégkorongszakosztályának, majd hivatalos edzés- és mérkőzéshelyszíne az Alba Volán SC jégkorongcsapatának.
2010-ben kezdte meg működését az ország első Jégkorong Akadémiája Székesfehérváron, melynek célja a minőségi jégkorong-képzés minél magasabb szintű bevezetése volt. Az Akadémia keretein belül összesen 75 játékos korongozik jelenleg. |
Bővebben...
|
|
|
|
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
|
Oldal 3 / 58 |